Kaspersky Lab termékek

Endpoint Security Cloud

A legjobb eszköz vállalkozása védelmének biztosítására az informatikai erőforrás, az idő és a költségvetés feláldozása nélkül.

Termék megtekintése

Endpoint Security Cloud Plus

A legpraktikusabb védelmi megoldás vállalkozása védelmének biztosítására az informatikai erőforrás, az idő és a költségvetés feláldozása nélkül.

Termék megtekintése

Small Office Security 4

Folyamatosan működő védelem a folyamatosan működő vállalatok számára

Termék megtekintése

Endpoint Security for Business - Select

Következő generációs biztonság egyetlen megoldásban, amely segít védelmet nyújtani a vállalkozása által használt összes végpontnak, és könnyen használható kezelőkonzollal rendelkezik, amely megkönnyíti a rendszerfelügyeletet.

Termék megtekintése

Endpoint Security for Business - Advanced

Továbbfejlesztett biztonsági megoldás, amely segít védelmet nyújtani a vállalkozása által használt összes végpontnak, és könnyen használható kezelőkonzollal rendelkezik, amely megkönnyíti a rendszerfelügyeletet.

Termék megtekintése

Total Security for Business

A Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced a többrétegű védelme gyorsan alkalmazkodik az új fenyegetések elleni védelemhez. Használatával értékes időt és erőforrásokat takarít meg, miközben extra védelmi rétegek védik értékes adatait.

Termék megtekintése

Security for Microsoft Office 365

A Kaspersky Security for Microsoft Office 365 a legoptimálisabb választás a Microsoft Office 365 kommunikációs és együttműködési szolgáltatásainak védelmére.

Termék megtekintése

Security for Internet Gateway

A Kaspersky Security for Internet Gateway jelentős kockázatcsökkentést kínál olyan területeken, mint a fertőzések, az adatszivárgások és az internetes támadások elleni védelem.

Termék megtekintése

Endpoint Detection and Response Optimum

A Kaspersky EDR azon kisebb kiberbiztonsági team-ek, osztályok számára készített eszköz ahol korlátozott erőforrások állnak rendelkezésre a cybervédelmi feladatokra és tovább szeretnék fejleszteni az incidensreakciós képességeiket.

Termék megtekintése