Endpoint Detection and Response Optimum

A Kaspersky EDR azon kisebb kiberbiztonsági team-ek, osztályok számára készített eszköz ahol korlátozott erőforrások állnak rendelkezésre a cybervédelmi feladatokra és tovább szeretnék fejleszteni az incidensreakciós képességeiket.

Legtöbb termék esetében 1 éves új előfizetés vásárolható majd kedvezményes hosszabbítás érhető el.
Amennyiben új előfizetés esetén is választható több év, a megrendelés véglegesítése előtt felvesszük önnel a kapcsolatot.
A rendelni kívánt mennyiség esetén külön ajánlatot adunk.
Kérjük adja le a rendelését és kollégánk keresni fogja önt.
Kérjük, adja meg mennyi eszközt vagy felhasználót szeretne védeni:

1 db eszköz védelme 1 évre:

0 Ft + 27% Áfa     ( bruttó: 0 Ft )
Tovább a megrendeléshez
Az esetleges kedvezményekről lentebb a "További információk" alatt talál útmutatót.
  • További információk
  • Telepítési segédlet, szoftver letöltése
A Kaspersky EDR Optimum segítségével az Ön cége számára is elérehető a fenyegetések korai észlelése, elemzése és a válaszlépések széles tára. Hatékonyan együttműködik a többi Kaspersky biztonsági megoldássel és fokozza a védelmet a teljes hálózaton, beleértve a mobil eszközöket, szervereket, felhőalapú szolgáltatásokat és virtuális környezeteket. Központosított telepítés és a Kaspersky szolgáltatások egységes kezelése segíti a rendszergazdák munkáját. Az EDR Optimum elérhető felhő alapú vagy teljesen lokális telepítéssel is
Kaspersky otthoni felhasználásra szánt verziói 2022. március 31-ig 40% kedvezménnyel érhetők el. A fentebbi ár a kedvezményt tartalmazza.

A gyártó az alábbi kedvezményeket biztosítja: